Professional Fixing and tools

+ 30 years experience

Sinds meer dan 30 jaar is Gehco Fixing een belangrijke speler als groothandelaar in bevestigings- en bouwmaterialen, die voortdurend streeft naar kwaliteitsproducten en een uitstekende service.
U bent retailer en zoekt een partner voor het assortiment bevestigings- en bouwmaterialen van uw verkooppunt?

Gehco Fixing biedt u:

  • Hoog kwalitatieve producten
  • Snelle en uitstekende service
  • Optimale klantenrelatie
  • Ruime voorraad

Voor meer info, gelieve ons te contacteren op info@gehco.be of tel 011 44 68 15

Visibility

Uitgekiend voorstel rekken die beantwoord aan uw productrotaties.
Installatie en merchandising door professioneel team. Garantie van rotatie in artikelen.

High quality products

Onze producten - voornamelijk gefabriceerd in Europa - zijn van hoogtechnologische kwaliteit en voldoen aan de strengste normen die U verwacht voor bouwmaterialen. Onze voortdurende zoektocht naar innovaties, gaat eveneens gepaard met een nauwkeurige selectie van hoogkwalitatieve producten.

High quality service

Onze service is allesomvattend. Van gepersonaliseerde bezoeken van onze vertegenwoordigers - die U met raad en daad bijstaan dank zij professioneel advies - tot perfecte leveringen zowel qua termijn als volledigheid van uw orders en een hoogst kwalitatieve administratieve opvolging. Kortom, wij streven naar uw 100% tevredenheid als klant.

High value for you

Door hoogstaande producten te selecteren, kunt U eveneens hoogkwalitatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde aanbieden aan uw eindgebruikers.

High visibility of products

Met uiterst verzorgde schappen- en conceptplannen voor uw winkel en verkoopruimte, zorgen wij steeds voor voldoende productomloop in uw verkooppunt. Promotie en duidelijke productaanduidingen vormen daarbij één geheel.